Tips

Talking to Heaven

Medium James Van Praagh , som är mycket välkänd i USA, har det gjorts en film om. Jag har sett Trailern till den spelfilm som är gjord om hans upptäckt av sin gåva och den var spännande!  Nu kan man köpa filmen billigt!! Gå till denna länk och slå till! Det har jag gjort


Filmen heter Talking to heaven,

Ted Danson spelar James Van Praagh


Länk till filmen

Samtal med Gud

(Conversations with God) berättar den sanna historien om Neale Donald Walsch som inspirerat och förändrat livet för miljontals världen runt. Resan börjar efter att han överraskande bryter nacken i en bilolycka och blir av med jobbet. Strax efter, blir vi vittne till hans transformation från en vanlig kille till en hemlös uteliggare som kämpar för att hålla sig vid liv. Neales ögonöppnande berg- och dalbana tar oss genom hans känslomässiga kamp att få tillräckligt med mat, få vänner och återfå sitt liv. Och just när saker och ting verkar gå hans väg, blir de värre. Känner sig som ett totalt misslyckande i alla aspekter av sitt liv. Neale, full av ilska och bitterhet frågar Gud en hel massa krävande frågor. Med mycket tvivel mottar Neale sina svar! Samtalet som följer blir läst av över 7 miljoner människor på 36 språk världen runt.


Länk till filmen

Out on a limb

En film jag absolut vill rekommendera alla som är intresserade av Mediala ting att se är Shirley Maclane´s Out on a limb...Den visades på slutet av 80-talet men är aktuell även i dag! Eller alltid skulle jag vilja säga  Här nedan har du en länk till en sida där du kan köpa den på DVD. En helt underbar film se den!!!!


Länk till filmen