Referens av klienter

 

 

 

Referenser av klienter

 

När jag var på en Tarotsittning hos Carina,

Fick jag jättebra information hur jag ska tänka

När jag får vissa känslor. Det har gett mig verktyg så att

Jag fungerar bättre in min vardag

Fick fin information från andra sidan som gav mig fina känslor ochtacksamhet.

Tack Carina för en fin pratstund som gav mig fina positiva tankar.

Carina H

 

 

 

 

 

 

Vill tacka för sittningen mycket som stämde så klockrent så blir spännande o se hur det blir med framtiden. Även om vissa saker fick mig o fundera lite extra så här några dagar efteråt så är jag mer än tacksam för din hjälp och vägledning!

Jag hade aldrig varit med om en seans innan den dagen jag kom till dig och var spänd och nervös. Jag kom in till en avslappnande miljö. Det kändes bra. Du hjälpte mig i kontakten med personer som jag hade hoppats på att få kontakt med. Du visste ingenting om mig eller om vilka nära jag hade på andra sidan men din beskrivning på dessa stämde bra! Det var utan tvekan människorna som känner mig och som jag känner väl. Sedan den dagen har det varit lättare får mig att gå vidare och fokusera på det som är viktigt i livet. Stort tack till dig!

 

/P.A.

 

 

 

 

Jag är nöjd med mitt besked hos dig, det var skönt att få en bekreftelse på att jag var på rätt väg, sen när var och hur allt faller in är mindre viktigt, bara att få svar på att man tänker i de rätta banorna för ens egen del känns bra :) Kul att få veta att det är någon med mig som blänker till ibland, fast jag tror fortfarande att jag inte kan se något? ;) Du gav en lugn, norrländsk trygghet och det kändes som om vi hade känt varandra läääänge.

 

/På återseende Linda :)

 

 

 

 

 

 

 

Det var lugn, trivsam miljö, tydlig om vad man kunde förvänta sig, hur det skulle gå till osv.

Intressant med andekontakt ( hade kunnat ygna lite mer tid till med), mycket bra med skiva att kunna lyssna på i efterhand.

Mycket man kände igen sig i.

 

 /Med vänlig hälsning Pia och Sussie

 

 

 

 

 

 

 

Var hos Carina på medial rådgivning för ca ett halvår sen. Det var verkligen en positiv upplevelse. Det hon berättade har stämt väldigt bra.

Jag har två män omkring mig som hon berättade och den ena har jag en relation med nu. Carina fick även kontakt med min farfar som har varit mycket omkring mig. Jag har känt en närvaro men trodde det var min pappa. Nu vet jag att det är farfar  Hon såg också saker som hänt när jag var barn. Det kändes väldigt bra att få reda på saker. Det gjorde mig säkrare. Rekommenderar Carina varmt. Proffsigt bemötande och en varm personlighet. Jag kommer boka tid igen.

 

Tack en en gång Carina.

Varma hälsningar Maria

 

 

 

 

 

 

Carina gjorde en husrensing hemma hos mig och mina söner här i Linköping.

Hade haft stora problem med att jag blev väckt mitt i natten, spisen kunde slå

på, kökslampan tändes och släcktes mm. Har inte märkt av någon aktivitet i hemmet sedan Carina rensade ut allt. Så jag är jätte tacksam :) Carina ska även ha en eloge för att hon är lätt att prata med och för att hon

är en ödmjuk och snäll människa .

Jag rekommenderar henne till 110%

 

är det något ni undrar över så kontakta mig gärna på:

izalea.saga@gmail.com

 

 

 

 

 

Tack för alla fina läggningar du lagt för mig under 1,5 års tid. Varje 6 månaders period har stämt exakt, både tidsmässigt och innehåll som har varierat allt från kärlek, jobb,familjen och hur jag mår. Du är så otroligt träffsäker och förmedlar även jobbiga saker på ett positivt sätt!

 

Kram från Jennifer

jenniferhammarstrom@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

Hej Carina!

Vill bara tacka för ditt svar på mina frågor! Allt du kände av och sig om mig och mitt liv stämmer. Helt fantastiskt! Och jag känner att jag vågar tro på det du ser framåt. Tack får glädjen och hoppet du gav, de goda råden och din humor! Det betyder så mycket

 

 /Kram Marie

 

 

 

 

 

 

Här kommer feedback på min fråga som du svarade på.

Jag kan bara säga klockrent allt

Just för tillfället så gör allt min väg och ja, jag ska på en resa. Så allt stämmer

till hundra procent så tack än en gång

 

/Uffe.

 

 

 

 

 

 

Lämnar en rad till alla som skriver till Carina, Hon är duktig, Och har fullträff då hon siar,Har provat henne själv & som jag själv arbetar som Tarot konsult kan jag intyga hennes tillit på hennes läggningar.

 

/Kramar Lyssanlull/Wicca/Tarot läggare/Medium.

 

 

 

 

 

 

 

Tack för länkningen du gjorde åt mig.

Den gav mig nytt hopp och kraft att ta tag i det som var svårt.

För att få kontakt med dom som finns på andra sidan och kunna att dom är med mig och vill finnas där för mig också. Fick mig att få den styrka som jag då saknade och nu har.

Så än en gång tack för din hjälp.

 

/Kram Eva smile

 

 

 

 

 

 

Hej och tack för vägledningen du gett mig,helt fantastiskt vad saker kan stämma,

och nu får jag en möjlighet att välja rätt väg med din hjälp.

Du gör ett kanonjobb.

 

/Sommarkramar, Lena

 

 

 

 

 

 

 

Hej Carina! Ville bara tacka för samtalet förra veckan! Jag är otroligt glad och allt stämde ju så bra. Helt otroligt! Många bitar fortsätter att falla på plats och jag kommer på nytt hela tiden, som stämmer. Jag kommer att höra av mig igen! ;)  Kram på dig!

 

 /Anna i Köping

 

 

 

 

 

 

Första gången jag tog kontakt med Carina, var pga den stora aktivitet jag hade i mitt hus. Jag hade sådana problem med (besökare) eller andar, i mitt hus så det var svårt att vara hemma t.om dagtid. Carina visste inget om vad som hade hänt, men hon fick fram flera jag kände igen från andra sidan samt andra andar.

Det starkaste hon fick fram påverkade mig till tårar. Carina sa att min mormor var här och skyddade min dotter Hedvig. Carina gjorde precis som min mormor brukar göra; sa lilla gumman och smekte mig på kinden, då kände jag mormors närvaro.

Men det som har påverkat mig starkast är hur Carina har förmåga att spå om framtiden. Det hon har sagt har hänt i detalj allt i från husfrsäljning, till olika möten med människor. Jag har kunnat ringa henne och frågat vilken väg jag ska gå. Det har alltid stämt in, jag ser det som en god rådgivning att spå sig hos Carina, med sin starka förmåga att känna in rätt.

Rekommenderar varmt Carina.

/Linda i Västervik