Presentation

Jag heter Carina och är 54 år. Från Norrland, bor nu i Linköping. Jag är utbildad Barnskötare och Beteendevetare. Jag har levt ett liv med utmaningar och prövningar vilka också gjort mig till den person jag är i dag, för mig är Ödmjukhet ett honnörsord, för vi har lätt att döma andra utan att veta hur andra har levt sina liv,vilka prövningar de har mött som har lett dem till sina vägval i livet. 


Att kommunicera medialt bygger på ödmjukhet, vi är endast en liten liten del av detta fantastiska Universum och bör gå fram varsamt i det vi gör på alla plan men inte minst om vi ska möta människor och deras känsloliv,vilket man gör som Medium.

 

Det finns ett bevingat uttryck som jag brukar använda mig av som så oerhört bra beskriver det jag menar med ödmjukhet:

"You have to walk a mile in another mans shoes before you say anything"

 

Jag har utvecklat min medialitet under hela livet ca 40 år, nu är jag certifierat Medium och följer den Engelska traditionen dvs. man skall som Medium kunna lämna bevis för att att den själ man har hos sig  är en "person" som sittern  känner igen innan man lämnar budskap från densamma.

 

Att verka medialt är för mig ett livsval. Jag har varit medial sedan jag var barn men jag förstod först när jag var tonåring att jag inte var som alla andra, jag kunde se och jag drömde saker som sedan slog in,jag fick varsel om saker som skulle ske via elektriska prylar, ljud och annat. Jag blev aldrig rädd men jag fick grubbla och analysera mycket för att så småningom komma fram till vad "signalerna" betydde.

 

Jag verkar som Medium, detta är min hobby.

Att få ge kärlek och få dela med mig av det Universum ger mig är sannerligen en gåva, att få hjälpa människor att kunna komma vidare i sitt sorgearbete efter att någon nära och kär har gått över till andra sidan betyder oerhört mycket för mig.

Att få hjälpa någon ande över till andra sidan och känna och se dess glädje, samtidigt som man hjälper de som fortfarande är här i detta liv med att få klarhet och lugn och ro i sitt hem betyder mycket för mig. Att ge människor råd och stöd i sin utveckling  som själar och personer genom medial rådgivning fyller mig med sann glädje.